Jönköping!


img_1620 (MMS)

Woohooo vi tog en tripp till Jönköping och hälsade på min bror. Bara så där...eller...nja, inte bara så där faktiskt. Nej, vi åkte dit för att min bror skulle kolla vår bil som har strulat en hel del den sista tiden. Stackars lilla Volvo, börjar bli gammal och trött. Och när man är gammal och trött börjar man få krämpor. Så vår lilla rara Volvo har krämpor. Massa krämpor. Efter läkarbesöket hos bildoktorn Robert (min bror) fick vi domen...byte eller operation. Hm...operationen är dyr, riktigt dyr. För dyr. Så nu har Volvon gjort sitt hos oss, det blir ett byte. Ett fint byte, en ny bil...jaaa, ny och ny, en nyare begagnad bil! Kanonfin! Supercool! Passar oss ypperligt! Men vad det är för bil som kommer att ingå i vår familj tänker jag inte avslöja än. Nej, ni får allt suga på den karamellen ett tag till :) Det blev ett MC-Donalds besök till barnens stora förtjusning! Och Patricia och Felicia hann med en shopingrunda på A6 också. Vad dom shoppade och vilka fynd dom gjorde vet jag inte än, för just nu sitter vi i bilen på väg hem från Jönköping. Men så fort vi kommer hem ska tjejerna visa mig vad dom har inhandlat. Och JA!..vi lyssnar på radio...fotboll...Argentina-Grekland!  Tjinge-linge-ling...jag rullar!


Kalmar FFs autografer!


img_1605 (MMS)

Pernilla sommarjobbar som fotbollsledare på Kalmar FFs fotbollsskola, och idag fick dom besök från A-truppen. Så Pernilla passade på att ta autografer till sina bröder, Edward och William. Och ni må tro att dom är superglad! Jajamensan, Kalmar FF supportrarna Edward och William är överlyckliga! Tack Pernilla, världens bästa storasyster och tack Kalmar FF, Sveriges bästa fotbollslag :) Idag har Pernilla och IFK Kalmar spelat match mot Timmernabben, det blev vinst för IFK Kalmar med 7-1! Bra jobbat IFK! Och vi här hemma har haft kanonhäftigt besök idag, men tyvärr inget jag kan berätta om...än. (PS! Detta inlägg är från min iPhone, om ni undrar varför det ser liiiite annorlunda ut) Tjinge-linge-ling...flyttkartonger, banankartonger, flyttkartonger...


OJ! Jag kommer att förlora...


...tävlingen! Och det gillar jag inte. Måste skärpa mig! Måste skärpa mig rejält! Jag bara MÅSTE vinna! För vinner jag inte så förlorar jag, och jag hatar att förlora...bokstavligt talat! Hm, ni kanske undrar vad det är för tävling jag har gett mig in på och...ööh...vet inte om jag vill berätta...men okey då, okey då...jag berättar...
Patrik och jag har en tävling! Patrik ska sluta snusa...och jag...hm...ska sluta röka (jag vet, jag vet, fyyy på mig som röker, inte bra, inte bra alls. Jag skäms, men alla har vi våra laster..tyvärr).
Och det går ju bra, det går ju RIKTIGT BRA....för Patrik. Han har inte snusat på en vecka!!! En hel vecka!!! Och...öööh...jag...hm...har inte rökt...såååå mycket. Men jag röker! Shit! Fasiken va han är bra! Men jag måste vara bättre, jag bara måste. För den som vinner tävlingen bestämmer en grej som förloraren ska göra och en grej som vinnaren ska göra. Typ, om jag vinner så ser priset ut så här...förloraren (Patrik då) får hoppas bungyjump  (mohahaha) och vinnaren (jag) får åka på en spa-weekend. Men herre gu...det ser ut som om jag får hoppa bungyjump och Patrik får åka och se på en fotbollsmatch (valfri) med allt vad det innebär. Jag kommer att DÖ om jag måste hoppa bungyjump! Jag lovar, jag kommer dö av skräck! Men å andra sidan så kommer jag att dö av cigaretterna också. Så om jag förlorar så dör jag på ett eller annat tråkigt vis. Så jag måste vinna. Jag måste leva! Jag bara måste. Så alla ni där ute, håll tummarna hårt, riktigt hårt...för mig;)
PS! Vinner vi båda två, jaaa då blir det en spa- och fotbolls-weekend och ett hälsosammare liv!

Edward, jag och bonusbarnet Wicke kollade på Williams fotbollsträning igår..



...jaa, vi var där HELA familjen faktiskt! Felicia, Pernilla och Patricia



William där han trivs som bäst...på fotbollsplanen!



Edward och Wicke körde lite fotboll på iPhone och busade i gräset, givetvis med en fotboll



William gör sin sista läxa innan sommarlovet, och titta så fint han skriver bokstaven Åå



Och här har vi Pernilla, som tar studenten om precis en vecka...dax att bli vuxen nu Pernilla ;)



Och min lilla "skrutta" Felicia slutar sexan i morgon.



Patricia slutar nästa fredag, så hon har fortfarande läxor ;)



Och..hm..det regnar fortfarande i Hultsfred, så min tvätt lär ju aldrig bli torr...och åh nej, jag tänker inte ta in tvätten innan den är torr, absolut inte. Så se så...hit med sol...NU!

Tjinge-linge-ling...nu åker vi till Vetlanda! Felicia ska shoppa loss på stan, och jag ska shoppa loss i Godishuset, jag tror att dom har chokladcigaretter där ;)







Pernilla och Patricia..


...är hemma från Kalmar! Bara för en dag, men ändå....så underbart!
Oj, mer sol i Hultsfred, ja och då menar jag inte bara att Pernilla och Patricia är hemma (mina solstrålar i och för sig) näää, jag syftade på att jag har mer färg i ansiktet än Kalmarborna :)

Idag har jag hämtat ut Edward och Williams skolavslutningskläder som jag har beställt på a-bay. En helt underbar internetbutik. Härlig personal som fixar och donar och ser till att kläderna kommer fram i tid och som hjälper en förvirrad mamma (typ...öööh...jag) genom att göra om beställningen som blev fel ifrån början. Och dessutom, till killarnas stora förtjusning, skickade dom med en massa coola klistermärken! Tack a-bay! Jag är nu en officiell stamkund hos er :)
Edwards skolavslutningskläder (givetvis DC) och DC-kepsen är på väg (det var den som blev fel på min förvirrade beställning, men den kommer, den kommer...innan skolavslutningen)


Williams skolavslutningskläder (jaa, även han är modemedveten nu för tiden...skyll inte på mig, skyll inte på mig, jag tar på mig att han älskar fotboll...så...öööh...det där med modet vet jag inte vem han har fått ifrån) Edwards DC-keps som är på väg, ser precis likadan ut som Williams, fast blå.

Och så måste jag be min dotter om ursäkt! Förlåt Felicia för att jag skrev (i lördags) att du inte trivs i klassen. Det blev visst stora proportioner av det hela. Det är inte så att Felicia är mobbad på något vis! Det är hon definitivt INTE. Och det är absolut inte någons fel att Felicia valde att inte följa med på klassresan, det var hennes egna beslut. Hon gillar inte att åka karuseller, så enkelt är det. Och tack till ALLA klassföräldrar, för ni har varit helt underbara med att vilja och tjata och försöka få med Felicia. Ni har verkligen gjort allt ni kan, men hon är en bestämd liten dam och vet vad hon vill, och denna gången ville hon stanna hemma, vilket även jag tyckte var synd, men vad jag tyckte spelade ju heller inte någon roll för henne.

Idag har Papii fångat sin trädgårdsmördare. En trädgårdsmördare som har förföljt honom i flera år. Men nu är han fast den lille fulingen! Så nu hoppas vi alla att Papii's trädgården får vila i frid.
Mullvaden som har terroriserat Papii och hans trädgård i många år är äntligen fast! Tjooo-hooo, fram med en grön icke-gropig gräsmatta och en boll...för här ska det firas att gräset snart är grönare på Papii's sida :)

Tjinge-linge-ling...vart tog sommaren vägen..?? Någon som vet..??



Det är inte lätt att vara kvinna...


...nej, det är faktiskt svårare än vad man tror. Och jaa, det är ju bara vi kvinnor som vet hur svårt det egentligen är. Men vi klagar inte, nej, nej...vi kämpar vidare, jajamensan det gör vi.
Och idag har jag kämpat med att vara kvinna. Mm, faktiskt. Plockat ögonbryn...åååh...det gör såå ont...och åååh...det är såå svårt att få det bra!
Och ni som har sett mig innan jag plockade mina ögonbryn måste ha undrat vad som var fel på mig. Typ...igenväxta feta burriga bryn. Har hon ingen pincett hemma..?? Öh, joo, det har jag...jag lovar.
Barnen har kallat mina "burriga" oplockade ögonbryn för MC-Donalds M...hahaha...Tänk er ett hårigt MC-Donalds M ovanför ögonen, och ja ni har en bild på mina "före detta" ögonbryn....typ.
Men till saken hör att jag har haft mina ögonbryn på utväxt. Låter det konstigt..?? Kanske. Men det är den sanna anledningen till mina burriga ögonbryn. Och nu hade dom äntligen tjocknat till och växt till sig så pass mycket att jag kunde forma dom (försökte i alla fall) till den form jag vill ha dom i. Och jag måste säga att jag faktiskt är supernöjd. Jag gillar inte smala "streck-ögonbryn", det liksom passar inte på mig. Och förra gången, typ för ett halvår sedan "råkade" jag plocka alldeles föööör mycket...och vips, bara så där i ett nafs, hade jag smala "streck-ögonbryn" Shit liksom. Det misstaget gör jag aldrig mer om. Nej, från och med nu så plockar jag mina ögonbryn sakta men säkert, och jag tar en extra titt innan jag dra ett nytt strå. Jag gör absolut inte som innan, drar i klungor. Noop, jag lär mig av mina misstag, jajamensan det gör jag...öh...hm...tror jag ;)

En liten mall för hur man ska plocka sina bryn snyggt

Och så vill jag passa på att hålla ett tacktal (som vanligt) och denna gången går tacktalet till...WILLIAM...min William...
Tack så mycket William för att du "råkade" öppna altandörren till mitt sovrum och att du "råkade" glömma att stänga det. På så sätt bjöd du in ALLA tusentals mygg på Silverslätten till ett natt-kalas på sött blod...nämligen mitt blod!
Tack Wille, jag älskar dig (med och utan myggbett)...massvis...det vet du ;))

Tjinge-linge-ling...sakta men säkert!

En underbar helg!


Tänkte dela med mig av lite bilder på en helt underbar och varm helg i Hultsfred...så håll till godo ;)
William och Edward njuter av solen och värmen! Äntligen sol! Äntligen värme! Härligt!


Lite familje-kubb! Patrik, Felicia och Sandra (Felicias kompis) mot mig, William och Edward..och..ööh..måste jag säga vem som vann..??...Okey då...MITT LAG VANN!!! TJOOHOO!!!



Grill hela helgen låååång! Och det är såååå gott med grillad mat en ljummen sommarkväll!


Ja och lite grillad efterrätt blev det också...Marshmallows...


...och en glass-skål för sommaren

Si så där...slut på helgen och en ny spännande vecka tar sin början. I morgon (måndag) är det sista budgivningsdagen på vårt hus och förhoppningsvis blir det sålt. Och så kommer mina stora döttrar, Pernilla och Patricia hem. På tisdag händer det spännande grejer hemma hos oss, ingenting jag kan avslöja nu, men det är något spännande och det är något STORT. Och så har ju William sin fotbollsträning. På onsdag är det Edwards fotbollsträning. På torsdag åker vi till Kalmar och på kvällen är det Felicias skolavslutning i kyrkan. Min lilla stora tjej slutar sexan..mmm...högstadiet väntar efter sommarlovet. Spännande. Och på fredag är det killarnas skolavslutning, först i kyrkan och sedan en sommarfest i skolan. Riktigt härligt och kul! Mysigt av Råsebäcksskolan att anordna en sommarfest.

Ja ni ser, ännu en fullspäckad vecka har jag att vänta mig, men en trevlig fullspäckad vecka vill jag lova...eller jag kanske inte kan lova att den blir trevlig, men jag kan ju i alla fall hoppas på att den blir det. Och som jag brukar säga, det blir vad man gör det till!  Jaaa just det...min äldsta dotter (Pernilla) tar studenten den 15:e juni...de ni! Så lite förberedelse inför studenten håller jag också på med. Hm, om ändå dygnen kunde innehålla 36 timmar ;)

För ett par dagar sedan fick jag en inbjudan av en vän i Bangladesh, jag är varmt välkommen att hälsa på hos honom. Han bjöd hem mig till sig! Jag får biljetter och boende...och en sightseeing på köpet...de ni! Och jag blev faktiskt både glad och rörd av hans fina mail...och så kom jag på...var i helsike ligger Bangladesh..??..Oj...öh...hm..?? Lite pinsamt, men jag kom inte på vart det låg...hade det i bakhuvudet någonstans, men det ville liksom inte komma fram...så..hm...jag fick (ja, jag vet, jag skäms) slå upp det...och, jamen visst...herre gu'...det visste jag väl...att det ligger i "typ" östra delen av Indien! Tack Sabbir för din inbjudan! Det är en stående inbjudan som jag kan lösa in när jag vill...så vem vet...en tripp till "typ" Indien i framtiden är inte helt uteslutet i min värld.

Och ett litet tacktal (glömde tacka i torsdags, men bättre sent än aldrig)...
Tack till Susanne och Tony för att ni tog hand om kaffet åt mig på F-97's hemmamatch. Utan er hjälp hade det kört ihop sig totalt för mig. Så än en gång ett hjärtligt tack!

Tjinge-linge-ling...som man bäddar får man ligga!


På Williams begäran...


...ska jag nu lägga upp ett litet klipp. Ett klipp på en klippa, min klippa.

-Mamma, kan du spela in när jag läser min läxa...
-Mmm, det kan jag.
-Kan du lägga ut det på din blogg..??
-Jamenvisst kan jag det William..
-För jag vill att hela världen ser att jag kan läsa..
-Hahaha...jaa du lille Wille, nu är det ju inte så att HELA världen läser min blogg precis...
-Gör dom inte..??
-Nää, hahaha..det gör dom verkligen inte..
-Men nästa hela världen dåå..
-Ööh..typ..eller nja, inte nästan hela världen heller, men ganska många från olika platser i världen...
-Typ från Afrika..??
-Jaa, faktiskt!

Han är så stolt att han kan läsa ganska flytande nu. Så stolt att han vill visa HELA världen det.
Så HELA världen...här kommer en hälsning från William...

..nu kan jag läsa!

Tjinge-linge-ling...att läsa är att upptäcka en helt ny värld!


Jag mår sååå bra...


...när solen är framme. Jag skulle lätt kunna klara mig med en årstid. Helt allvarligt. Bara sommar, året om! Och nej, det skulle inte vara tjatigt...absolut inte. Jag kan aldrig få för mycket sol! Aldrig!
Igår var det bokstavligt talat fullt hus här på eftermiddagen. Massvis med barn och massvis med vuxna. Härligt. Oj, så bra jag mår! Oförskämt bra! Men det är jag värd, jajamensan, det är jag!

Edward, Rasmus och Daniel spelar snurr-tennis

Bjöd mina och barnens besökare på nybakad sockerkaka...och den gick åt! Och ALLA fick varsin bit! Vilken tur, för usch så pinsamt om det inte hade räckt till ALLA. Men det gjorde det, och kvar blev det endast lite smulor på brickan. Med andra ord uppskattades min sockerkaka. Gött!

På kvällen tog familjen lite grillafton med god mat och spel. Vi skulle ha spelat kubb, men oj...det blev visst familjefotbollsmatch. Konstigt..?? Inte det minsta konstigt för en fotbollstokig familj ;)

Men åh va han är snabb lille Wille, men jag lyckades ta bollen..hm..en gång i alla fall ;)



Edward och Felicia "värmer upp" med lite snurr-tennis...och oj va snurrigt det blev ;)



Men hallå!! Grillmästar'n, vi vill ha grillat inte rökt mat!! Hahaha, skojsar, det var supergott!!

Idag skulle Felicia ha åkt på skolresa med klassen till Göteborg och Liseberg. Men hon stannade hemma. För det första trivs hon inte bra i klassen, vilket känns riktigt jobbigt. För det andra vågar hon inte åka ett smack på Lisegerg. Hon åker inte en endaste karusell, och då menar jag inte en endaste. Från början var det meningen att hon och de andra få som inte åker karuseller skulle gå på stan med en vuxen under tiden. Men tyvärr blev det inte så. Och som hon själv sa...vad ska jag göra när alla andra åker karusell...stå och GLO..?? Och visst, jag förstår henne, det kan ju inte vara speciellt kul att bara titta på när andra har roligt. Fast det känns ju lite snopet och tråkigt när man har bakat och sparat till en klassresa för Felicia och så stannar hon hemma.
Men, men, vi gör det bästa av situationen och åker på en egen resa...till stugan för att sola, bada och dricka Pina Colada...hahaha...näää, ingen Pina Colada, men lite läskeblask går nog allt ner i värmen.

Tjinge-linge-ling...jag vill ha sol, sol, sol och sooool det kommer det att bli...

Brännbollsturnering...


...nere i hembygdsparken med Edwards klass igår kväll. En liten skolavslutning med föräldrarna. Jättetrevligt! Och vilket härligt väder vi fick. Tyvärr förlorade vi föräldrar. Barnen vann med siffrorna 75-74. Hm, tror att protokollföraren räknade fel. William tyckte att det bästa med brännbollsturneringen var fikat. Och jag är nästan beredd på att hålla med. För gu' va gott det är med kaffe och nybakat ute i naturen. Tack alla föräldrar och barn för en riktigt trevlig och rolig kväll!
Bakade mini-muffins till brännbollsturneringen...


...och givetvis bakade jag gifflar! Ett måste på en brännbollsturnering ;)


Ett underbart väder med underbara föräldrar och barn!


Barnen mot föräldrarna! Och..hoppsan..vinst för barnen!


Jag fick baka en sockerkaka till Felicias fotbollsmatch. Våran (o-)tur att ha hand om fikat..


...och tvätten.

I går önskade jag att jag kunde dela mig på..hm..exakt mitten. Ena halvan skulle i så fall följa med på Edwards brännbollsfest med klassen och den andra halvan skulle följa med Felicia på hennes fotbollsmatch. Men tyvärr är det omöjligt. Så jag fick prioritera, och som vanligt måste jag prioritera dom som är yngst. Så har jag alltid fått göra när det har kört ihop sig. Och mina barn protesterar inte, dom har funnit sig i att ibland kan inte mamma vara med på allt. Fast jag ska tillägga att det inte är så ofta som det kör i hop sig, men det händer som sagt. Så igår fick jag åka upp med sockerkaka och kaffe till fotbollsmatchen och lämna av fikat för att sedan dra vidare till hembygdsparken och vara med på brännbollsturneringen. Och för dom föräldrar som var på fotbollen och "trodde" att jag struntade i Felicias fotbollsmatch vill jag informera att så var inte fallet. Jag kan inte dela mig på mitten, även om jag önskade att jag kunde göra det ibland. Men jag drog mitt strå till stacken och fixade nybakad sockerkaka och en kanna kaffe till fikaförsäljningen.

Ja just det...fick ett mail från Angelinas (butiken som jag köpte Pernillas balklänning ifrån) och dom undrade om dom fick använda bilder på Pernilla i hennes balklänning på deras sida.
SJÄLVKLART ju! Så kul ju! Ah, känner mig riktigt stolt!


Min balprinsessa Pernilla i sin vackra klänning från Angelinas

Nu får vi snart besök av Edwards kompisar Rasmus och Daniel. Och Rasmus mamma Weronica kommer också. Fika och klippning står på schemat. Det ska bli skoj! William har sin kompis Tim här, och dom sysselsätter sig med...hm...just precis...att spela fotboll och äta glass. Duktiga killar!

Tjinge-linge-ling...solen gör mig glad!


Ont, det gör ont...


...det gör riktigt jäkla ont (jag får svära i skrift när jag har ont, det har jag själv bestämt). Eksem! Eksem på händerna och i ansiktet. Och varför ska jag få det på händerna och i ansiktet..?? Och just nu, när det är typ 30 grader varmt ute. Det är ju inte precis så att jag kan ta på mig handskar och en rånarluva...näää, det är för varmt för det. Inte för att jag brukar gå omkring med rånarluva när det är minusgrader, men det skulle se betydligt bättre ut i minusgrader än i plusgrader. Varför kan inte eksemet sätta sig i arslet istället. Den kroppsdelen visar jag ju inte upp offentligt precis. Där skulle jag kunna ha eksemet...fast...hmmm...klia sig i arslet offentligt..?? Ingen vacker syn det heller precis. För det kliar...satan va det kliar. Och det gör ont! Riktigt ont!

Idag har vi haft våran andra (för dom som inte kunde komma förra veckan) husvisning. Och under tiden som husspekulanterna var i huset med mäklaren åkte jag, Felicia, Edward, Wictor (Edwards kompis) och William till Kristinebergsbadet för att känna på vattnet. Och det var ljummet. Så skönt och samtidigt lite svalkande. Inte för att vi doppade hela oss, men vi doppade tårna i alla fall. En bra start på juni månad och i början av augusti så bör vi ha doppat oss ända upp över knoppen ;)

Edward, William och Wictor känner på vattnet, och det är svalkande



Edward tyckte det var lite kallt i vattnet                 William bjuder på en chokladboll



Gott med isglass en varm sommardag som denna


Kvart i sex var vi välkomna tillbaka hem...oj,oj,oj...panik! Edward och Wictors träning börjar klockan sex. Riktig panik! Snabbt ombyte och lite mat i magen och gasen i botten ner till träningen...puuuust, vi hann. Eller, nja..vi var liiite sena. Men bara lite. Typ någon minut eller så.

Efter fotbollsträningen drog vi på grillen...



..och under tiden jag grillade läste William sin läsläxa för mig



Ett STORT leende nu barn! Sådär ja! Fint!



Efter maten fanns det fortfarande glöd kvar, så det blev lite grillade Marshmallows



Och till kaffet smaskade jag i mig hallon och björnbärspaj


Och oj! Nu när jag nu tittar på allt jag har ätit idag så förstår jag varför det var hmm lite svårt att knäppa den översta knappen i jeanskjolen idag. Måste ta på mig min stegräknare igen och börja ta mina raska promenader. Måste, måste, måste! Så är det bara!
Alternativet är ju annars att strunta i att äta så mycket gottigheter, men....hm...nääää, usch såååå tråkigt! Då går jag hellre raska promenader och fortsätter att äta gott. Ska genast sätta igång...med ett par raska steg till sängen :)

Tjinge-linge-ling...livet är för kort för att kastas bort!



MEN WILLIAM!!


Igår när William kom hem från skolan var det första han sa...
-Mamma, jag har simmat 52 längder i skolan idag.
-52 längder..??
-Jaaa, 52 längder!
-Men William, 52 längder är jättemycket, det kan du inte ha gjort..
-Jooo, jag har det...
-William, jag simmar 50 längder och är helt slut...
-Jaa du ja, men jag har simmat 52 längder och det är 1300 meter...
-Jaa, jag vet att det är 1300 meter, och det är jättelångt, så det kan du inte ha gjort...
-Kolla i min kontaktbok, fröken har skrivit där...
-Vaaa..?? Har hon skrivit i kontaktboken..??
-Japp, det har hon!
Oj, nu ser jag att William ser jättenöjd ut, och då menar jag JÄTTENÖJD...riktigt stolt! Så jag gräver fram kontaktboken i väskan, och där, ja där har fröken Hellen skrivit...
Herre gu'!!! Pojken har simmat 52 längder, 1300 meter! Det är ju helt otroligt! Han är ju bara 8 år! Så stolt han var lille Wille. Han ringde runt till släkt och vänner för att berätta hur långt han hade simmat! Och den första han ringde till var Pernilla. Eller Panilla som han själv säger...
-Hej Panilla, det är William..
-Nämen hej sötis, vad gör du..??
-Jag har simmat 52 längder idag.
-Vaa..?? Vad har du gjort..??
-Jag har simmat 52 längder, 1300 meter i skolan idag..
-Nähäää...
-Joohoo...
-Men det kan du inte ha gjort William, det orkar ju knappt jag..
-Nä, inte du men jag...hahahaha...
-Hahaha...Wille då...du skojar va..??
-Nää, du kan fråga mamma om du vill..
-Jaaa, det vill jag...
Ja ni ser, ingen trodde honom. Så jag fick ta luren och bekräfta det William berättade för alla. Vilken tur att Hellen skrev i kontaktboken, för jag menar...jag hade heller aldrig trott honom.
Tack Hellen!

Och här kommer (det utlovade) kortet på mina skor som jag fick av barnen i morsdags present...
...snygga va..??



Barnen älskar nybakade gifflar...ja och vem gör inte det..??

Nu ska jag fortsätta att baka...hallon och björnbärspaj..till min Patrik som fyller år idag!

Tjinge-linge-ling...simma lugnt!





RSS 2.0